Piept de curcan cu lapte

de La Ancuta in Curcan, 21 Noi 2010 | 12074 vizualizari

 

inca o mancare cu carne de curcan :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 500 ml lapte (eu am folosit de bivolita)
  • sare, piper
  • rozmarin
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita amidon (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu lapte:

Se spala pieptul de curcan si se taie felii groase de un deget. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste putin carnea (pana isi schimba culoarea). Se adauga rozmarinul, cimbrul si usturoiul pisat impreuna cu laptele. Se mai lasa pe foc, sa deau un clocot.

Se da la cuptor, la foc mediu 35-40 de minute. La jumatatea timpului se intoarce carnea.

Se scoate carnea pe un platou iar sosul se mixeaxa in blender sau cu mixerul vertical. Daca este prea subtire se poate adauga 1 lingurita de amidon si se mai pune pe foc, sa dea un clocot.

Am servit cu garnitura de cartofi aurii si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de curcan cu ciuperci si galuste